10km testløp og Q&A - Del 3/3

I denne episoden får vi et innblikk i Fredriks testresultater fra laktatprofilen på tredemølle, samt hvordan han bruker det til å styre intensiteten i treningshverdagen og i et ærlig testløp på 10km. Fredrik har fått mange interessante spørsmål underveis i opptreningen, og han bjudar på en Q&A-sekvens med dyktige fagfolk som Sindre Buraas, Sigrid Jervell Våg og fysioterapeut Arne Olav Wagenius. Her er det mye å lære😊

Forfatter

Fredrik Hasseleid

Fredrik Hasseleid (f. 1992) er fyren som styrer Breaking Marathon Limits’ kanaler og har utviklet den visuelle identiteten. Både interessene og utdannelsesbakgrunnen hans preges av design og teknologi, noe som eksempelvis har gitt utspring i logoer og helhetsinntrykket i prosjektene “Breaking2:30” og “Breaking Marathon Limits”. Med sitt avtrykk i disse prosjektene, ble han selv også bitt av løpebasillen. Fredrik hadde tidligere løpt Oslo Maraton i 2016 på 3:27:27. Med kyndig veiledning av BMLs fagfolk, en stor dose inspirasjon og treningsglede, tok han plutselig steget til 2:59:36 våren 2019, og deretter til respektable 2:46:40 samme høst.


Til daglig jobber Fredrik som utvikler og designer for Stargate Media, der han dykker inn i mulighetene innen VR- og AR-teknologi. Han er også produsent for podcasten “I Det Lange Løp” for NRK.

Les mer