Dette er “Breaking Marathon Limits”

Prosjektet ”Breaking Marathon Limits” (BML) er videreføringen av suksessen fra 2018: ”Breaking 2:30”. Som tidligere dyrkes hovedsakelig vår interesse og kjærlighet for maratondistansen: 42,195km. Det er – og vil alltid være - mange grenser å bryte på maraton!

I BML har vi gleden av å inkludere løpere med ulike mål og ambisjoner.

BML vil være et inkluderende samfunn for mosjonister, spontantrimmere, supermosjonister og eliteutøvere -  ja, alle løpere og løpsinteresserte. BML vil likevel bestå av et knippe kjernemedlemmer man kan følge mot deres respektive ”maratongrenser”. Disse er:

  • 2:20: Kristian Ulriksen
  • 2:22:30: André Borgen
  • 2:25: Martin Kjäll Ohlsson, Simen Næss Berge og Andreas Grøgaard
  • 2:27: Olger Pedersen
  • 2:30: Jann Post og Erlend Aano
  • 2:37: Ida Bergsløkken
  • 2:45: Kathrine Kvernmo
  • 2:53: Nina Wavik Ytterstad
  • 3:00: Yvonne Smith

*Frem mot jul vil disse bli introdusert i individuelle løperpresentasjoner.

Arrangere fellesøkter

Vi har gleden av å meddele at det vil arrangeres åpne, maratonspesifikke fellesøkter på nyåret. De som ønsker kan delta i en eller annen form - på hele eller deler av øktene, som vannbærere eller langere, eller bare som publikum og spesielt interesserte. Disse øktene vil i utgangspunktet finne sted i Oslo-området. Følg prosjektets plattformer i sosiale medier for nærmere info. Samtidig oppfordrer vi løpere over hele landet til å løpe sammen i BMLs ånd.

Ukentlige oppdateringer og faste spalter

Breaking Marathon Limits vil blant annet bestå av:

1. Ukentlige rapporteringerom treningen til enkelte av kjernemedlemmene. I tilknytning til disse søker vi interessante diskusjoner og konstruktive tilbakemeldinger – både med faglig forankring og egenerfaring. Slik vil vi forhåpentligvis tilrettelegge for refleksjon rundt egen og andres trening, og dermed skape en vinn-vinn-situasjon. Sammen blir vi bedre alene!

2. Leserspørsmål.Send det du måtte lure på til oss på Messenger/Facebook eller Instagram, så vil vi med jevnlige mellomrom besvare/reflektere rundt disse i våre kanaler.

3. Interessante intervjuer med anerkjente langdistanseløpere.

4. Kjernemedlemmenes langtidsplaner mot sine respektive mål.

5. Rapporter fra fellesøkter med BML.

6. Løpsrapporter.

7. Ukens utfordring: Praktisk utfordring som forhåpentligvis kan utgjøre en positiv detalj i en treningsperiode mot maraton.

8. Diverse tester av produkter, løyper og arrangement, samt fysiske tester som O2-opptak og laktatprofil.

Vi vil forsette å publisere på våre kanal her på Facebook og vår Instagram-konto.  
PS. Vi får ikke byttet navn på Facebook-siden før Facebook godkjenner navnebytte.

Begeistre og vise kjærlighet for løping

Vi håper prosjektet vil kultivere begeistring og kjærlighet for løping – og spesielt for maratondistansen. Vi ønsker at alle som kjenner på den samme gleden eller frustrasjonen, tilfredsstillelsen eller ubehaget med løpingen skal oppleve tilhørighet til prosjektet. Målene, drømmene og grensene vi setter er og burde være individuelle. Med felles forståelse og interesse kan vi gjennom BML likevel dyrke vårt engasjement for maraton.  

Hva er grensen DU ønsker å bryte? Del den gjerne med oss i kommentarfeltet under.

No items found.