Ep. 3 | Road to 1HourChallenge - Hvor god kan man bli på 8 uker?

Fredrik har gjennomført to uker med et nytt treningsregime. Han har fulgt planen slavisk foreløpig, noe som oppleves både artig og slitsomt. I denne episoden får vi innblikk i enkelte av øktene og gjør opp status. Avslutningsvis ser vi på planen for neste uke. Ønsker du å følge Fredriks treningsplan eller en litt moderert utgave, er disse tilgjengelige for patreons på vår hjemmeside.

Forfatter

Fredrik Hasseleid

Fredrik Hasseleid (f. 1992) er fyren som styrer Breaking Marathon Limits’ kanaler og har utviklet den visuelle identiteten. Både interessene og utdannelsesbakgrunnen hans preges av design og teknologi, noe som eksempelvis har gitt utspring i logoer og helhetsinntrykket i prosjektene “Breaking2:30” og “Breaking Marathon Limits”. Med sitt avtrykk i disse prosjektene, ble han selv også bitt av løpebasillen. Fredrik hadde tidligere løpt Oslo Maraton i 2016 på 3:27:27. Med kyndig veiledning av BMLs fagfolk, en stor dose inspirasjon og treningsglede, tok han plutselig steget til 2:59:36 våren 2019, og deretter til respektable 2:46:40 samme høst.


Til daglig jobber Fredrik som utvikler og designer for Stargate Media, der han dykker inn i mulighetene innen VR- og AR-teknologi. Han er også produsent for podcasten “I Det Lange Løp” for NRK.

Les mer