Mølletips med Sindre Buraas | Episode #06 - 2 x 3 km + 2 km + 1 km

Sindre Buraas gir deg ukentlig tips til mølleøkter. Abonner for å få episodene rett inn i din feed.

Forfatter

Sindre Buraas

Sindre Buraas (f.1989) er en tidligere profesjonell langdistanseløper, med mange års erfaring på internasjonalt toppnivå. Som junior oppnådde han topplasseringer i langrenn og representerte Norge i juniormesterskap. Fra 2008 dedikerte han all sin tid til løping. Deretter opplevde han rask progresjon og fikk sitt store gjennombrudd med gull på 5000m under U23 EM i Ostrava i 2011. Karrierens store høydepunkt oppnådde han med finaleplass under VM i Moskva 2013. Hans personlige rekord på 5000m er 13.11. Med det er Sindre den fjerde raskeste Nordmann gjennom alle tider på distansen.


Sindre var kjent for å trene med svært høy treningsbelastning og har blant annet 25 treningsopphold i Kenya. Han dro ofte sammen med Sondre Nordstad Moen for å trene med de beste distanseløperne i verden. Han karakteriseres ved en pedagogisk tilnærming, tett dialog og personlig oppfølging. Sindre har fulgt opp både mosjonister og eliteløpere, og nyter godt av sin særegne erfaring, kunnskap og kompetanse når han gjennomfører fellestreninger med bedrifter som ønsker ekstra kvalitet for sine ansatte.


Sindre ga seg som løper i 2016 for å starte studier innen design på Kunsthøyskolen i Oslo. Ved siden av studier jobber han aktivt som trener gjennom Breaking Marathon Limits (BML) og ekspertkommentator på NRK.

Gjennom BML kan Sindre tilby:

  • Bedriftstreninger
  • Personlig treningsprogram
  • Foredrag om trening
  • PT timer
  • Kommentering av idrettsarrangement
  • Media, Foto

Les mer

Forfatter

Fredrik Hasseleid

Fredrik Hasseleid (f. 1992) er fyren som styrer Breaking Marathon Limits’ kanaler og har utviklet den visuelle identiteten. Både interessene og utdannelsesbakgrunnen hans preges av design og teknologi, noe som eksempelvis har gitt utspring i logoer og helhetsinntrykket i prosjektene “Breaking2:30” og “Breaking Marathon Limits”. Med sitt avtrykk i disse prosjektene, ble han selv også bitt av løpebasillen. Fredrik hadde tidligere løpt Oslo Maraton i 2016 på 3:27:27. Med kyndig veiledning av BMLs fagfolk, en stor dose inspirasjon og treningsglede, tok han plutselig steget til 2:59:36 våren 2019, og deretter til respektable 2:46:40 samme høst.


Til daglig jobber Fredrik som utvikler og designer for Stargate Media, der han dykker inn i mulighetene innen VR- og AR-teknologi. Han er også produsent for podcasten “I Det Lange Løp” for NRK.

Les mer