Om Breaking Marathon Limits

Breaking Marathon Limits er – i all beskjedenhet – et mediehus som dyrker interesse og kjærlighet for bredde- og toppidrett. Vi operer som et inkluderende samfunn for mosjonister, spontantrimmere, supermosjonister og eliteutøvere - ja, alle løpere og løpsinteresserte. Vi holder et ekstra godt øye med maratondistansen (42,195 km), men fascineres av alle som ønsker å pushe sine egne grenser i ånden ”raskere, høyere, sterkere”. Det er – og vil alltid være - mange grenser å bryte!

Breaking Marathon Limits gir innsikt i hvordan enkelte supermosjonister trener og får kabalen i hverdagen til å gå opp. Som mediehus med faglig kompetanse og erfaring, ønsker vi å inspirere alle typer løpere, samt oppmuntre løpere til å pushe sine egne grenser og ta ut sitt potensiale - uansett nivå.

Kontakt oss!

Lurer du på noe, tilbakemeldinger eller bare ros?

Ta kontakt på våre sosiale kanaler eller via mail: breakingmarathonlimits@gmail.com.

Teamet

Breaking Maraton Limits har flere bidragsytere på innholdsproduksjon (artikler, video etc.).

Menneskene bak den daglige driften er Kristian Ulriksen, Sindre Buraas, Andreas Grøgaard og Fredrik Hasseleid.

Kristian Ulriksen

Kristian Ulriksen (f. 1986) har en mastergrad i økonomi, og lang erfaring som eiendomsforvalter i hjembyen Tromsø og Oslo-området. Hans idrettslige interesse og bakgrunn favner svært bredt, og innbefatter blant annet erfaring med toppfotball og proffpoker. Som maratonløper står han (foreløpig) loggført med 2:21:31. Kristian viser dedikasjon til alt han foretar seg, og han setter svært høye krav til seg. Han lever som – og tidvis med – den ypperste verdenseliten i langdistanseløping, og har forespeilet seg 29.59 på 10km og 2:19:59 på maraton som naturlige ambisjoner med denne livsstilen og satsningen. Erfaringen og fagkompetansen har han fått god nytte av som sidekick i de suksessfulle podcastene ”Breaking Marathon Limits” og ”I det lange løp”, sammen med Jann Post.

Kristian viser også enormt engasjement for mosjonister og de ”nest beste”. Han er åpen og ærlig om sin egen trening og inviterer gjerne mannen i gata med på fellesøkter. Under årene i Tromsø, og nå den seneste perioden i Oslo, har han arrangert og organisert ukentlige treninger for løpere som ønsker å ta ut sitt potensiale på gitte distanser. På grytidlige morgener i helgene har det stått bortimot 50 ivrige løpere klare for å følge i hans fotspor. Flere av disse valfarter for å suge til seg kunnskap og inspirasjon av Kristian: ”Ledestjernen blant de nest beste”. Kristian er således i ferd med å gjøre seg fortjent til utmerkelsen ildsjel. Med opprettelsen av Breaking Marathon Limits AS ønsker han å få utløp for sin genuine interesse gjennom coaching og bedriftstrening, samt relaterte aktiviteter og tjenester.

Gjennom BML kan Kristian tilby:

 • Bedriftstreninger
 • Personlig treningsprogram
 • Foredrag om trening
 • PT-timer
Les mer ...
Sindre Buraas

Sindre Buraas (f.1989) er en tidligere profesjonell langdistanseløper, med mange års erfaring på internasjonalt toppnivå. Som junior oppnådde han topplasseringer i langrenn og representerte Norge i juniormesterskap. Fra 2008 dedikerte han all sin tid til løping. Deretter opplevde han rask progresjon og fikk sitt store gjennombrudd med gull på 5000m under U23 EM i Ostrava i 2011. Karrierens store høydepunkt oppnådde han med finaleplass under VM i Moskva 2013. Hans personlige rekord på 5000m er 13.11. Med det er Sindre den fjerde raskeste Nordmann gjennom alle tider på distansen.


Sindre var kjent for å trene med svært høy treningsbelastning og har blant annet 25 treningsopphold i Kenya. Han dro ofte sammen med Sondre Nordstad Moen for å trene med de beste distanseløperne i verden. Han karakteriseres ved en pedagogisk tilnærming, tett dialog og personlig oppfølging. Sindre har fulgt opp både mosjonister og eliteløpere, og nyter godt av sin særegne erfaring, kunnskap og kompetanse når han gjennomfører fellestreninger med bedrifter som ønsker ekstra kvalitet for sine ansatte.


Sindre ga seg som løper i 2016 for å starte studier innen design på Kunsthøyskolen i Oslo. Ved siden av studier jobber han aktivt som trener gjennom Breaking Marathon Limits (BML) og ekspertkommentator på NRK.

Gjennom BML kan Sindre tilby:

 • Bedriftstreninger
 • Personlig treningsprogram
 • Foredrag om trening
 • PT timer
 • Kommentering av idrettsarrangement
 • Media, Foto

Les mer ...
Andreas Grøgaard

Andreas Grøgaard (f. 1992) har en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i ledelse- og organisasjonspsykologi. Han er svært interessert i en rekke idrettsgrener (fotball, langrenn, friidrett osv.), men har selv hovedsakelig bedrevet langdistanseløping siden 2012. Hans personlige rekord på maraton er (foreløpig) 2:28:42.

Andreas har de seneste årene drevet et enkeltpersonforetak for treningskonsultasjon, samt relaterte aktiviteter og tjenester. Han er også initiativtaker til prosjektene ”Breaking Marathon Limits” og ”Breaking2:30”, som tar sikte på å inspirere og oppmuntre løpere til å pushe sine egne grenser og ta ut sitt potensiale – uansett nivå. Engasjementet for kondisjonsidrett kommer også til uttrykk gjennom rollene i redaksjonskomiteen til Kondis, som Runner’s Worlds løpeskoekspert, som instruktør og reiseleder for Springtime, samt som ambassadør for Torshov Sport Runners.

Gjennom BML kan Andreas tilby:

 • Bedriftstreninger
 • Personlig treningsprogram
 • Tekst (artikler, taler, innhold, foredrag etc.)
 • Produktanmeldelser
 • Foredrag om trening
 • PT-timer

Les mer ...
Fredrik Hasseleid

Fredrik Hasseleid (f. 1992) er fyren som styrer Breaking Marathon Limits’ kanaler og har utviklet den visuelle identiteten. Både interessene og utdannelsesbakgrunnen hans preges av design og teknologi, noe som eksempelvis har gitt utspring i logoer og helhetsinntrykket i prosjektene “Breaking2:30” og “Breaking Marathon Limits”. Med sitt avtrykk i disse prosjektene, ble han selv også bitt av løpebasillen. Fredrik hadde tidligere løpt Oslo Maraton i 2016 på 3:27:27. Med kyndig veiledning av BMLs fagfolk, en stor dose inspirasjon og treningsglede, tok han plutselig steget til 2:59:36 våren 2019, og deretter til respektable 2:46:40 samme høst.


Til daglig jobber Fredrik som utvikler og designer for Stargate Media, der han dykker inn i mulighetene innen VR- og AR-teknologi. Han er også produsent for podcasten “I Det Lange Løp” for NRK.

Les mer ...