Tjenester fra BML

Med bedriftstrening ønsker BML å tilrettelegge for et sosialt møtested utenfor arbeidsplassen, samt bidra til at de ansatte opplever treningsglede og bedre helse. Treningen skal være skreddersydd for at de ansatte kan møte opp og gjennomføre en kvalitetssikret økt på en effektiv måte. Det blir sosialt og artig, men også anledning for veldig solid trening. Treningen skal i seg selv kan utgjøre et samtaleemne, men kanskje vel så viktig er ringeffektene ved at det blir et samtaleemne og en felles plattform også utenfor selve treningen. BML planlegger og skreddersyr treningen, med både kortsiktig og langsiktig fokus. Vi bidrar med instruksjon, veiledning, inspirasjon, motivering og rådgivning.

BMLs trenere følger løpere på likt ulikt vis – og prisen varierer deretter. Vi tilbyr i utgangspunktet følgende tre varianter:

1)    Fullstendig treningsprogram - skreddersydd til din hverdag og dine ambisjoner - uten videre oppfølging. Prisen varierer fra 1500,- (formtopping) til 3500,- (hel sesong), avhengig av varigheten på programmet.

2)    Coaching/oppfølging på ukebasis, basert på den enkeltes utvikling og tilbakemeldinger på øktene. Pris fra 1500,-/mnd.

3)    Svært tett coaching/oppfølging, som også inkluderer tilstedeværelse på enkelte treningsøkter, i form av pacing og/eller som PT. Pris: Etter nærmere avtale.

BML tilbyr foredrag om treningsfilosofi og treningsprinsipper, samt hvordan man kan få mest mulig utbytte av treningen.

·      Med erfaring som eliteutøver, forteller Sindre Buraas om hvordan han trente for å bli en internasjonal langdistanseløper og hvilke overføringsverdier det har for næringslivet.

·      Med erfaring som pokerproff og eiendomsforvalter, forteller Kristian Ulriksen om sin dedikerte livstil på veien mot norgestoppen i langdistanseløping, samt hvilke overføringsverdier det har for næringslivet.

·      Med bakgrunn fra fotballen, deler Andreas Grøgaard sin erfaring om overgangen ”fra korte spurter til lange løp”. Han deler også tips og triks for hvordan man effektivt kan tilrettelegge for trening i en hektisk hverdag.

Kontakt oss!

Noe som virket interessant eller lurer du på noe?

Ta kontakt med oss via mail: breakingmarathonlimits@gmail.com